banner
5 nejnovějších poptávek
Manažerský informační systém
Dodávka technologií
Multifunkční nářadí
Oprava mostu
Zakružování dílů
5 nejnovějších nabídek
Prodej nadbytečného materiálu - PA6 GRILON PVS-25H 7021/31 GRAU
Proces galvanického zinkování a následná pasivace povrchu
Malta pro opravy Drizoro CONCRESEAL 5 šedý - 25 kg
Hydroizolační stěrka Drizoro MAXSEAL FLEX standard, šedý - 7 kg
CNC obrábění

10 kontrolních otázek o parkování a GDPR - GREEN Center s.r.o.

11/08/2020

 

 

10 kontrolních otázek o parkování a GDPR

 

 

Výrobky GREEN Center pro správu parkovišť patří mezi skupinu technologických zařízení, která zpracovávají osobní údaje. Právě nakládání s osobními údaji má v rámci celé EU nastavena striktní pravidla prostřednictvím nařízení GDPR. Jedná se o problematiku složitou a náročnou a nenaplnění daných požadavků přináší určitá rizika. Předkládáme sadu otázek, která by Vás měla informovat o tom, zda tato pravidla znáte a řídíte se jimi:



1. Víte, že všechny kamerové systémy s ukládáním záznamu jsou zpracováním osobních údajů?
2. Víte, že registrační značky všech vozidel do 7,5 T jsou považovány za osobní údaje?
3. Víte, že existují zásady zpracování osobních údajů a každý, kdo zpracovává osobní údaje, musí tyto zásady ctít a dodržovat?
4. Víte, že zpracování osobních údajů může být prováděno pouze na základě zásady zákonnosti zpracování?
5. Víte, k čemu slouží stanovení účelu zpracování osobní údajů a máte účel, který nelze považovat za spekulativní, řádně stanoven?
6. Víte, že v případě kontroly ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů musíte předložit ke každému kamerovému systému (s výjimkou kolizních kamer) příslušnou dokumentaci?
7. Víte, co musí dokumentace obsahovat a jak se zpracovává?
8. Víte, že kamerové systémy patří mezi zpracování osobních údajů, na které je pohlíženo jako na zpracování, které vyhodnocuje chování fyzických osob? Patří tedy k těm, kde může být vysoké riziko pro práva a svobody fyzických osob.
9. Umíte zpracovat posouzení vlivu na ochranu osobních údajů?
10. Plníte vše, co je po Vás právními předpisy v oblasti osobních údajů požadováno?

 



Pokud jste si odpověděli 10x ano, je nepochybné, že se v dané oblasti skvěle orientujete, což nás velice těší. Je-li tomu jinak nabízíme Vám v této oblasti pomoc a poskytnutí profesionálních a kvalifikovaných služeb registrovaného znalce pro tuto problematiku.
Nejsme pouze dodavatelé technologií a poskytovatelé servisu, jsme Vaši obchodní partneři.
Pro více informací se neváhejte obrátit na naše obchodní zástupce nebo nás kontaktovat na emailu obchod@green.cz.

 

GREEN Center s.r.o.

Zenklova 1545/39

Praha 8, Libeň

180 00

Česká republika

 

Tel.:+420 266 090 090

Mob.:+420 606 634 246

E-mail: info@green.cz

Internet: www.green.cz

https://www.industry-eu.cz/firmy/green-center-s-r-o

 

 

Chcete být informování o poptávkách dříve než ostatní? Registrovat se k odběru novinek
banner

Proč využívat Industry-EU? Cíle portálu Industry-EU Poptávky a nabídky Industry-EU